Waan je in Luca of Valencia

TAVERNA

In onze mooie taverna aan de historische binnenhaven van Maassluis bereiden wij pure, eerlijke gerechten met verse ingrediënten en een grote voorliefde voor de mediterrane keuken.

Bij ons kun je heerlijk uitgebreid dineren, maar ook genieten van een ‘snelle hap’, een zakelijke lunch, een borrel met collega’s of vrienden, een kopje koffie drinken en een krantje lezen of rustig werken met gebruik van onze gratis wifi.

RESTAURANT & WIJNBAR

Waan je in Luca of Valencia, geniet met een mooi glas wijn van onze heerlijke antipasti, pintxos of je favoriete Smaak & Meer pizza…

Puur, vers en lekker… dat zijn de belangrijkste ingrediënten bij het bereiden van onze gerechten. Wij hebben een kleine borrel- en dinerkaart, die we regelmatig veranderen. Zo kunnen we blijven verrassen. Onze wijn- & bierkaart is overzichtelijk en gevuld met mooie kwaliteitsproducten. Veel van de wijnen en bieren gebruiken we ook als basis voor onze gerechten, waardoor de smaken nog beter samensmelten.

Laat je adviseren door onze ervaren gastdames en -heren over de mooie drank en en spijscombinaties. Dat smaakt zeker naar meer….